Pihaluonnossuunnitelmalla pääset alkuun pihan järjestelmällisessä rakentamisessa. Mietitkö pihasi rakentamista tai uudistamista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Pihaluonnossuunnitelman avulla tiedät, mitä rakenteita ja toimintoja rakennetaan minnekin ja minne tulee mitäkin kasvillisuutta kasvuolosuhteet ja kukinta-ajat huomioon ottaen.

Pihasuunnitelman avulla säästyt monelta turhalta työltä ja teet kunkin pihan kohdan heti alusta asti pohjia myöten siten kuin lopputulokseen eri rakenteet, toiminnot ja kasvit halutaan. Pihasuunnitelma auttaa myös pihan omistajaa jaksottamaan pihanrakennusta osiin, koska vain harva on varautunut rakentamaan pihan alusta loppuun samalla kertaa kuin esimerkiksi asuinrakennus rakennetaan.

Suunnittelijamme jäsentää pihan toiminnot ja rakenteet juuri sinun pihallesi sopiviksi omia toiveitasi kunnioittaen sekä liittää näihin vehreyttä monipuolisesti ja mielenkiintoisesti kasvillisuutta käyttäen.